Site-ul cofeina.md este administrat de către ,,Asag-Prim,, SRL, avînd sediul in mun.Chisinau , str.Ion Creanga 45 of 10, tel.068251931

Bine ați venit la magazinul nostru online. Acest magazin oferă bunuri și servicii de vînzare prin intermediul site-ului nostru web. În documentul dat sunt stabiliți termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.cofeina.md. La fel aici gasiți și politica de confidențialitate, de retur, condițiile de achiziționare a produselor și serviciilor noastre  comercializate prin intermediul site-ului nostru. Vă rugăm să citiți acești termeni cu atenție înainte de a utiliza site-ul nostru. Accesarea și/sau utilizarea site-ului www.cofeina.md de  către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiții și vă obligă la respectarea acestora.

Politica de confidențialitate

Asag Prim SRL prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu Legea Nr. 133 din 08.07.2011 cu privire la protecția datelor cu caracter personal. Aceste date vor include: numele clientului; prenumele clientului; telefonul clientului; tipul cardului; numele clientului indicat pe card; adresa IP a clientului;  adresa email client; valuta tranzacției; informații despre livrare.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Produse și servicii

Nu garantăm disponibilitatea continuă a site-ului nostru web sau a serviciilor noastre.Prezentăm produse și servicii pe site-ul nostru web cu descrieri și prețuri exacte la momentul prezentării. Nu garantăm că produsele sau serviciile vor fi disponibile la momentul achiziționării. Ne rezervăm  dreptul de a modifica în orice moment prețurile și descrierile produselor și serviciilor noastre fără notificare prealabilă. Orice modificări aduse vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi.

Plăți

Pentru achiziționarea produselor sau serviciilor noastre, sunteți obligat să plătiți prețul afișat pe site-ul nostru. Plata se poate face prin intermediul unei platforme de plată online sau se poate efectua achitarea în numerar în momentul livrării.

În cazul în care clientul refuză comanda, el este obligat să anunțe prestatorul de serviciu  cu minim 24 de ore înainte de a prelua comanda (pe telefon 068251931 )

Livrarea

Produsele sau serviciile noastre vor fi livrate de noi sau prin altă metodă de livrare acceptată. Aveți posibilitatea să alegeți ziua și ora livrării La plasarea unei comenzi online, comanda este expediată automat spre procesare. Indicați corect numărul Dvs. de telefon. Operatorul nostru vă va apela pentru a confirma suma comenzii și detaliile de livrare.Vom face eforturi rezonabile pentru a livra produsele sau serviciile la timp. Durata de livrare a comenzii poate să varieze în dependență de sărbători, vremea de afară, traficul rutier. Livrările se efectuează  de luni pina sîmbăta.

Garanții și retururi

Dacă sunteți nemulțumit de un produs sau serviciu, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primirea produsului sau serviciului pentru a obține instrucțiuni privind returnarea. În funcție de produs sau serviciu, putem oferi înlocuirea, rambursarea sau repararea produsului sau serviciului. Vă rugăm să rețineți că costurile de livrare și alte taxe vor fi suportate de client.

Dacă aveți nevoie să amînați livrarea produsului pentru o altă dată, avem nevoie de o notificare de cel puțin 24 de ore în avans. Putem ține comanda amînată pentru o perioada nelimitată sau vă putem reprograma comanda pentru altă dată (în funcție de disponibilitate). Dacă doriți să schimbați conținutul comenzii Dvs., vă rugăm să ne informați în decurs de 24 de ore.Puteți beneficia de o rambursare dacă produsul este adus înapoi la noi și calitatea produsului respectă standardele noastre.

Dispoziții juridice

Acești termeni și condiții sunt guvernate de legile statului nostru. Orice dispută legată de acești termeni și condiții va fi rezolvată pe cale amiabilă în decurs de 30 de zile lucrătoare sau prin instanțele competente din statul nostru.